Skip to content Skip to navigation

Newsletter

Op zoek naar technologie, oplossingen en componenten voor een eenvoudig of complex automatiseringsproject? Zoekt u slimme onderdelen, software of technologie om één van uw afdelingen te automatiseren, robotiseren, digitaliseren of optimaliseren? Wil u uw afdelingen engineering, maintenance, productie, assemblage, logistiek, planning, assetmanagement, of andere kritische processen efficiënter en competitiever maken? Zoekt u oplossingen om al uw processen als een perfect geoliede machine geïntegreerd en performant te laten verlopen?
Ook tijdens deze editie van Indumation.be loont het weer meer dan de moeite om één of meerdere van de 16 Expert Classes bij te wonen. Wat die expert classes betreft, kunnen we alvast een tip van de sluier oplichten. Rik Vanhevel van Sirris en Johannes Cottyn van UGent stuurden ons immers al een korte samenvatting van hun Expert Class door.
Ook de lancering van MindSphere World Belgium vindt plaats op de beursvloer van Indumation.be. Internet of Things of kortweg IoT opent de deuren voor data-analyse, machine-to-machine-communicatie en innovatieve bedrijfsmodellen en belooft uit te groeien tot de drijvende kracht achter de toekomstige vooruitgang en productiviteit. De verwachting is dat tegen 2020 ruim 26 miljard ’dingen’ met elkaar in verbinding zullen staan.
Op 6 februari 2019 is ons land opnieuw enkele maakfabrieken van de toekomst rijker, want dan worden immers voor de vijfde maal de Factory of the Future Awards toegekend.
Over 2 weken is het eindelijk zover. Zet u schrap voor het Tomorrowland van de industriële innovatie en productieautomatisering. Van 6 tot 8 februari laat deze 5e en grootste editie van de biënnale Indumation.be 2019 u in Kortrijk Xpo kennismaken met 220 exposanten, verspreid over 4 hallen. Zij presenteren u het summum van de recentste technologische ontwikkelingen voor de industrie.