Skip to content Skip to navigation

6-8 februari: het Tomorrowland van de Benelux-industrie: Indumation.be 2019 – Be There!

6-8 februari: het Tomorrowland van de Benelux-industrie: Indumation.be 2019 – Be There!

Over 2 weken is het eindelijk zover. Zet u schrap voor het Tomorrowland van de industriële innovatie en productieautomatisering. Van 6 tot 8 februari laat deze 5e en grootste editie van de biënnale Indumation.be 2019 u in Kortrijk Xpo kennismaken met 220 exposanten, verspreid over 4 hallen. Zij presenteren u het summum van de recentste technologische ontwikkelingen voor de industrie. Het resultaat mag er volgens de oprichters Agoria en Indumotion vzw zijn. Met een dergelijk aanbod aan technologiespelers bereikt Indumation.be 2019 het niveau van een echte Benelux-beurs, met exposanten uit meer dan 12 verschillende landen.

De beurs wordt traditioneel bezocht door management en afdelingshoofden uit diverse takken van de industrie (maakindustrie, machinebouw, procesindustrie)  en grote infrastructuren (havens, bruggen, wegen). Allemaal zijn zij op zoek naar specifieke oplossingen om een bepaalde afdeling (productie, engineering, maintenance, assetmanagement, planning, assemblage, kwaliteit, logistiek,…) te optimaliseren, te automatiseren of te digitaliseren. Deze zoektocht start bij het inventariseren van slimme componenten, om dan via automatisering rond productieproces en engineering bij datadriven en geconnecteerd onderhoud, selflearning en big data uit te komen.

De beursvloer is dan ook gevuld met eenvoudige en complexe automatiseringsoplossingen in demo, gespreid over 7 technologieroutes. Benieuwd welke technologische oplossingen u op Indumation.be kan ontdekken? Klik dan hier.

Indumation.be 2019 is meer dan kijken alleen. Het is ontdekken, zien, gezien worden, netwerken en vooral veel bijleren. Het programma aan expert classes, interactieve demo’s en manifestaties is gebundeld in de zone Connectivator. Van de lancering van MindSphere World Belgium, de uitreiking van de Factory of the Future Awards over de experimentele fieldlabs van Sirris, Flanders Make, Vives, Ugent, VUB en Howest  tot de 16 expert classes en use-cases .

U kan u (en uw teamleden) hier registreren voor alle events en het beursbezoek.

Be There!