Skip to content Skip to navigation

Exposantenprofiel

Exposantenprofiel

De exposanten op Indumation.be zijn fabrikanten, exclusieve invoerders of verdelers van producten, uitrustingen, technologieën en diensten met betrekking tot:

  • Industriële apparatuur (elektrisch, hydraulisch, pneumatisch en mechanisch aangedreven)
  • Besturings- en bewegingstechnologie
  • Process Control Systemen
  • Test-, Meet- en Controletechnologie
  • Industriële Software en Business integratie softwareoplossingen (PLM, MES, LES, WMS, LIMS, EAM, CMMS)
  • Engineering, Systeemintegratie, Servicing en Maintenance

 

THEMADORP:

Industriële Automatisering is een complexe materie en uit meerdere analyses blijkt dat bezoekers heel diverse verwachtingen en eisen hebben. Veel van deze bedrijfsverantwoordelijken en stafleden willen op Indumation.be heel specifieke applicaties en oplossingen zien, die ze echter elders niet altijd gestructureerd terugvinden. Indumation.be staat voor overzichtelijkheid en een oplossinggericht aanbod van bedrijven die heel specifieke oplossingen of diensten aanbieden in de Service & Solutions Village:
 

Service and Solutions Village:

Bedrijven die oplossingen en implementaties voor industriële automatisering aanbieden, value added resellers, systeem integratoren, maintenancebedrijven en uitgebreide dienstenverlening zoals opleiding, interventie, training en monitoring. 

OPGELET voor misleidende documenten!

FAIRGUIDE, EXPO-GUIDE, e.d. firma’s gebruiken soms onze naam in misleidende documenten. Gelieve NIET op hun aanbod in te gaan. Indien u hun documenten tekent, verbindt u zich voor 3 jaar, met een jaarlijkse kost van ± € 1.300! Enkel de communicatie via ons is geldig. Indien u twijfelt, aarzel zeker niet om ons te contacteren.